Full klaff på Bjerkebanen – Oppsal Håndball

Full klaff på Bjerkebanen

Oppsal er godt i gang med sesongoppkjøringen på hjemlige trakter.

Det trenes for fulle mugger i Oppsal Arena om dagen. To økter daglig er resepten for å sette jentene i best mulig posisjon før serieåpningen i september. Trener Arne Senstad er full av lovord om tingenes tilstand.

– Så langt har jeg ingenting å sette fingeren på. Nå er også så godt som alle spillerne tilbake i trening. Noen av de yngre, som hadde store deler av sommeren full med landslagsoppgaver, fikk litt ekstra fri, men nå er troppen samlet. Det er en stor gruppe, som strutter av motivasjon.

Etter mange harde økter ble deler av torsdagen brukt mer sosialt, blant annet med et besøk under lunsjtravet på Bjerkebanen. Det endte likegodt med fullklaff på V5-en, selvsagt til stor glede for alle. Les mer om jentenes besøk på Bjerkebanens nettsider.

En flott dag i sola på Bjerkebanen. (Foto: www.bjerke.no)

Kommende helg venter Skjærgårdslekene i Tønsberg, der jentene vil få variert matching. Oppsal er i pulje med Larvik, Fredrikstad og Sola, og det bør gi perfekte anledninger til å prøve ut forskjellige systemer og formasjoner.

Oppsal skal senere i august også delta i Vestfjorden Cup. Før den tid venter en treningskamp over 3×30 min i Oppsal Arena mot Storhamar torsdag 14.august kl 19.00. Dette vil være en av få muligheter for hjemmepublikummet til å se Oppsal i aksjon før seriestarten, så noter tidspunktet!