Storfornøyd Senstad – Oppsal Håndball

Storfornøyd Senstad

Har en stor og motivert gjeng å jobbe sammen med.

Oppsaltrener Arne Senstad kan ikke huske å ha vært så godt forberedt på et så tidlig tidspunkt noengang.  -Det er nesten for godt til å være sant, men å ha en fulltallig tropp som er så motivert på plass allerede på våren er sjelden vare for en nøktern trenersjel. Nå har vi vel 20 jenter på trening, og det er trøkk så det holder.

Årets Oppsaltropp har en ung profil, men ispedd noen ringrever, noe som det er helt avgjørende å dra veksler på når det koker som verst i Postenligaen. -Vi har hentet opp mange jenter fra juniorlaget som var med å vinne Landsserien i mai. Flere fikk jo prøve seg på elitenivået allerede i fjor. Vi må likevel ha i mente at for de aller fleste er det et langt sprang fra Landsserien til Eliteserien, og det er viktig å gi de unge tid til å ta nivået. Derfor er det nødvendig å ha rutine på banen også.

Varsko: Rapportene fra trenerhold i Oppsal Arena er entydige på at Izabela Duda er tilbake 100% skadefri og mer motivert enn noen gang tidligere. (Foto: Morten Schau)

Borte fra foregående sesong er Vanessa Tellenmark (hjem til Sverige/Lugi), Marthe Johansen og Malene Solheim. Ved siden av å løfte opp flere fra egen juniorrekke, blir det også noen helt nye ansikter å se i Oppsal Arena. Amanda Kurtovic og Anne Kjersti Suvdal (begge fra Viborg) er etablerte toppspillere, mens den yngre garde får påfyll av flere talenter; Ingvild Mortensen Ingstad (Nordstrand), Kaja Kristensen (Pors) og Malin Aune, som kommer fra Selbu sammen med Katinka Haltvik.

– Jeg er spesielt godt fornøyd med hele rammeverket vi har fått etablert rundt laget. Vi har stor nytte og glede av samarbeidet både med Even Ramsdal i Oslo Idrettssenter, der jentene kjører to økter i uka, og med Terje Wick Andresen  i Cardio Kickboxing. Sistnevnte gir kjærkommen variasjon i treningene, samtidig som kickboxingen vil bidra til å gjøre jentene enda tøffere. Terje har også et opplegg rundt ernæring og kosthold, som jeg anser som et svært viktig område.

Den yngre garde, representert ved Frida Nåmo Rønning, kåret til årets nykommer i Postenligaen 2013/14. En av flere hardtsatsende juniorspillere med ønske om å nå langt. (Foto: Morten Schau)

Oppsal kjører et hardt treningsregime ut juni, mens det vil bli individuelle programmer i juli. Da skal også flere av de yngre spillerne ut i landslagsoppdrag. Fra august vil det igjen være fullt trøkk i Oppsal Arena.

-Pt har jeg ingenting negativt å sette fingeren på, avslutter en usedvanlig fornøyd Arne Senstad.

Så publikum; her er det bare å glede seg!

PS For de som synes ventetiden blir lang til seriestarten borte mot Skrim 3.september: Oppsal spiller treningskamp mot Postenliganabo Nordstrand i Oppsal Arena tirsdag 17.juni rundt kl. 17.30.

Nye ansikter: Knoll og Tott, Anne Kjersti Suvdal og Amanda Kurtovic, etablerte toppspillere som vil være med å løfte Oppsal oppover på tabellen.

Følg Oppsal Håndball på Facebook