Fra Viborg til Oppsal – Oppsal Håndball

Fra Viborg til Oppsal

Venstrekanten valgte Oppsal når hun reiser hjem fra den danske toppklubben.

Anne Kjersti Suvdal (26) er hadelandsjente, men godt kjent i Oslo etter mange sesonger i Nordstrand, dit hun kom som ung juniorspiller.

I Nordstrand gjorde hun seg bemerket med flere svært gode sesonger, både i Postenligaen og i 1.divisjon, der hun flere sesonger endte opp som toppscorer på Nordstrand. Et høydepunkt i karrieren var da hun var med å vinne EM for Norge som 19-åring i 2006.

Anne Kjersti hadde en flott utvikling under sitt opphold i Danmark, der hun markerte seg mer og mer på sin venstre kant. Sesongen for årets danske seriemesterne ble da til slutt også kronet med enda flere titler, der kanskje den gjeveste var å vinne europacupen for cupvinnere.

Nå venter solide utfordringer på Anne Kjersti i den norske Postenligaen, der hun også igjen blir lagvenninne med Amanda Kurtovic.

Oppsal Håndball ønsker Anne Kjersti Suvdal hjertelig velkommen!

Anne Kjersti Suvdal, Oppsal (Foto: Djordje Teodorovic)

Med denne spennende signeringen er troppen til Oppsal i ferd med å finne sin endelig form. På papiret kan Oppsal nå skremme de fleste motstandere. Dersom Arne Senstad får til systemene slik han kan, skal det kunne bli litt av en sesong i Oppsal Arena. Kanskje en ide å skaffe seg sesongkort dess før jo bedre?