Amanda Kurtovic til Oppsal – Oppsal Håndball

Amanda Kurtovic til Oppsal

En av landets største håndballprofiler valgte Oppsal.

Amanda Kurtovic ble i dag presentert som Oppsalspiller!

Daglig leder Djordje Teodorovic var naturlig nok svært tilfreds: – Vi er så glade og stolte over at Amanda valgte oss. Her snakker vi om en av Norges mest spennende spillere, som innehar gull fra både OL og VM. Hun vil både være en solid forsterkning for laget, og samtidig garantert være med på å trekke mer publikum til Oppsal Arena. Nå har vi virkelig et spennende lag på gang!

Amanda ser fram til å komme skikkelig i gang igjen etter en noe vanskelig periode i Danmark, som ble mye preget av skader. -Dette kjennes helt riktig for meg nå. I Oppsal kan jeg bruke den tiden som trengs for å komme tilbake. Og dessuten har klubben et virkelig spennende lag på gang, med masse gode juniorspillere på full fart inn i eliteserien.

Amanda, flankert av de glade herrer, hovedtrener Arne Senstad (t.v), assistenttrener Morten Larsen og daglig leder i Oppsal Håndball Djordje Teodorovic.

De fleste kjenner nok Amanda Kurtovic godt fra før, men noen fakta kan gjerne gjentas:
Hun er født i 1991, vokste opp med håndball i Nordstrand, har vært i Byåsen, Larvik og nå sist to år i Viborg. Amanda har rundt 50 kamper på aldersbestemte landslag, og har sålangt 43 kamper for det norske damelandslaget. Hun var med å ta gull både under VM i Brasil i 2011 og i London-OL i 2012.

Oppsal Håndball ønsker Amanda Kurtovic hjertelig velkommen til klubben!