I have a dream… – Oppsal Håndball

I have a dream…

Drømmesesongen! Ja, det var det! Her kan du lese et retrospektivt blikk fra Djordje Teodorovic, daglig leder i Oppsal.

Sjeldent klarer en håndballklubb å lykkes på så mange fronter som Oppsal Håndball har klart i sesongen 2013/2014.

I tillegg til at Damelaget beholdt plassen i Postenligaen, klarte både Herre-A og Dame-2 opprykk til 2.divisjon. Vår ekte Oppsaljente, Frida Nåmo Rønning, er kåret som årets nykommer i Postenligaen.

J18 vant det første og historiske gull i Landsserien, J16 ble nummer fire i Bringserien, mens G18 tok en respektabel åttende plass i Landsserien. G16 deltok også i den landsdekkende Bringserien.

Flere av våre gutter fikk prøve seg med vår samarbeidsklubb – Bækkelaget Håndball Elite (BSK) – som tok bronsemedalje i Postenligaen for menn. Oppsalspilleren Kevin Gulliksen spilte seg til fast plass på laget og det gleder oss stort med tanke på videre samarbeid med BSK.

Stadig flere av våre spillere deltar på diverse landslag, både på samlinger og i store mesterskap! Dette vitner om at det er svært høy standard på alle nivåer i klubben.

Den sportslige lederen i breddeavdelingen Odd Egil Lien har signert en ny to-års avtale med klubben. Antall påmeldte lag fra Oppsal til de respektive serier, vokser fra år til år og våre klubbdommere markerer seg også.

Håndballskolene i sommer, høst og vinterferien har notert rekordmange deltakende barn.

I vår hjemmekamp i Postenligaen mot Larvik satt ny publikumsrekord for Oppsal Håndball, med hele 1902 tilskuere.

Vi har fått ny styreleder, flere nye styremedlemmer, ny damelags hovedtrener, og alt dette har skjedd planlagt og i gemyttlige toner. Nettsidene våre er flotte, informative og veldig levende.

Klubbens økonomi er friskmeldt og styret jobber veldig godt for klubbens og medlemmets framtid. Våre samarbeidspartnere har fått trua på klubben og ser veldig fram til årene som kommer.

Pr i dag har vi klart å etablere så mange som tre fulltallige sportslige utvalg (SU-jenter, SU-gutter og SU-jenter). Både Herre og Damelag styres av Sportslige ledere for eliten og i tillegg til det er det full drift i Ansettelsesutvalget som virkelig har fått sving på saken. Alle lag i klubben har klarert trenerspørsmålet for kommende sesong i løpet av april måneden.

Ta en titt på den strategiske og sportslige organiseringen på Oppsal Håndballs nettside

Men alt dette ville ikke ha vært mulig uten det frivillige arbeidet og uttalelige dugnadstimer som ungdommene, foreldrene, venner og tillitsvalgte nedlegger i løpet av en sesong. Vi som administrerer klubben, opplever en bølge av positivitet og en klubb som er sammensveiset som aldri før.

Derfor er det lov å drømme videre og glede seg stort over alle de fantastiske håndballstunder som vil komme i sesongen 2014/2015 og mange sesonger framover. Tusen takk til alle som har bidratt, uten dere hadde klubben ikke vært det den er!

Ta deg bare noen minutter med Oppsals utgave av «I Have a Dream»  >>>

Vi sees i Oppsal Arena!

Djordje Teodorovic
Daglig leder