Fire fra Oppsal på u-landslaget – Oppsal Håndball

Fire fra Oppsal på u-landslaget

Oppsal er sterkt representert på ungdomslandslagets neste samling.

Ungdomslandslaget (LK96) skal ha treningssamling fra 30.april til 4.mai. Samlingen inngår som del av u-jentenes forberedelser til sommerens viktige turneringer, som omfatter både European Open, som spilles i Gøteborg parallelt med Partille Cup i månedsskiftet juni/juli, og ikke minst U-VM i Makedonia i siste halvdel av juli.

Blant jentene som er uttatt, finner vi ikke mindre enn fire fra Oppsals talentfulle ungdomsrekke!

Gratulasjoner går til Kristin Halvorsen (bildet over), Eli Marie Raasok, Mathilde Rivas Toft og Frida Nåmo Rønning, som alle kan sette kurs for Skien, der samlingen finner sted. Før den tid, skal jentene krige om medaljer for Oppsal i finalerunden av Landsserien den siste helgen i april.

Oppsal Håndball ønsker lykke til på samlingen i Telemark!

Mer om U-landslaget på NHFs nettsider

Følg Oppsal Junior Elite på Facebook

Eli Marie Raasok (Foto: Oppsal Junior Elite)

Mathilde Rivas Toft (Foto: Oppsal Junior Elite)

 

Frida Nåmo Rønning (Foto: Morten Schau)