Forberedelsene godt i gang – Oppsal Håndball

Forberedelsene godt i gang

Christine og Marie med nye kontrakter for Oppsal.

Oppsals damelag tar nå en svært fortjent hvile etter den hektiske innspurten i Postenligaen 2013/14. Det blir fri fra fellessamlinger til begynnelsen av mai. Det vil si, helt fri gjelder ikke alle siden de yngste spillerne må bevare formen til den siste runden i Landsserien som spilles helgen etter påske. Dessuten er det mulig at rekruttlaget må spille kvalifisering om oppykket til 2.divisjon.  Hovedtrener Arne Senstad kan imidlertid berolige med at de dette gjelder, vil få en roligere periode i mai. -Det er viktig at alle får nødvendig restitusjon før vi starter opp igjen for fullt mot neste sesong.

Arne Senstad benytter vårdagene til å sette sammen troppen for kommende sesong, som blir Oppsals tredje i Postenligaen. (Foto: Morten Schau)

Det jobbes for tiden iherdig med å sette sammen troppen som forhåpentlig skal bringe Oppsal nye steg oppover tabellen neste sesong. -Det er mange som skal prates med, og mye som skal på plass, forteller Senstad.  -Ut fra klubbens posisjon er det naturlig at vi kommer til å løfte opp på enda flere unge spillere fra egne rekker, i tillegg til de som allerede er der. Det er mange svært lovende juniorer som banker på elitedøren.

Christine Homme er klar for to nye år i Oppsal.

– Likevel er det viktig å ha med noen erfarne spillere, og der vil vi særlig konsentrere oss om de som bidro sesongen som var, forteller Arne Senstad. Blant disse er det mange som er på avtaler som varer også neste sesong. Senstad er imidlertid svært tilfreds med at både Marie Sundfør Tømmerbakke og Christine Homme nå har inngått nye 2-årsavtaler med klubben.

-Selv om både Marie og Christine er unge, har de allerede rukket å spille på seg bra med erfaring, både fra Postenligaen og junior- og rekruttlandslag. -Christine kom til oss midt i sesongen som var. Hun bidro godt, spesielt defensivt. Jeg har store forhåpninger om at hun skal løfte seg ennå mer de neste sesongene. Christine har utvilsomt et stort potensiale.

Marie Sundfør Tømmerbakke, har alltid spilt for Oppsal, og er klar for to nye år i Oppsal Arena.

– Marie tilhører de absolutt største keepertalentene i landet. Det er veldig inspirerende, både for Marie selv og resten av laget, at hun nå er med på landslagssamlinger på seniornivå. Marie har dessuten lokal tilhørighet, noe som er en viktig faktor for å bygge større interesse og engasjement blant publikum i vårt nærområde.

Arbeidet med å sette sammen troppen vil fortsette de nærmeste ukene. -Det er et stort puslespill som skal legges, men jeg er overbevist om at det skal bli et godt resultat når siste bit er på plass, avslutter Arne Senstad.