En fantastisk sesong er over – Oppsal Håndball

En fantastisk sesong er over

Stor takk til publikum og våre samarbeidspartnere!

En lang og spennende sesong er over, der vi nådde målet om å gjøre det bedre enn foregående sesong. Målsettingen om sluttspillplass levde også intenst helt til sluttsignalet gikk i siste seriekamp, og egentlig enda litt lenger siden resultatet i kampen mellom Stabæk og Fredrikstad også hadde stor betydning for hvordan tabellen ble til slutt.

Resultatet i vår egen kamp hadde holdt til å passere Vipers dersom det bare var to lag på samme poengsum. I og med at Fredrikstad slo Stabæk, ble det imidlertid tre lag som endte likt. Da gjelder rangering ut fra alle tre lagenes innbyrdes kamper, og da gikk Vipers knepent foran. Vi var med andre ord så nære sluttspillet som det omtrent er mulig å komme, litt ergelig selvfølgelig, men det skal vi bruke som ekstra motivasjon for å ta nye steg neste sesong.

Den mildt sagt lett uavklarte tabellsituasjonen etter Vipers-kampen, bidro til at lagledelsen rett etter kampen, kanskje ikke lot gleden og responsen over jentenes strålende innsats komme skikkelig til uttrykk i Oppsal Arena. Men la det være sagt helt klart: Vi er fantastisk fornøyd med prestasjonene og måten laget taklet presset og utfordringene som lå der på tampen av en lang sesong!

Ved siden av Postenligaen markerte vi oss mer i cup’en enn noen gang tidligere, der en semifinale var mer enn forventet. Vårt rekruttlag innfridde til fulle gjennom å vinne 3.divisjon på suverent vis. Neste sesong vil rekruttene dermed få vesentlig bedre matching i 2. divisjon.

Dessuten holder flere av våre unge talenter fortsatt på i Landsserien, der Oppsaljuniorene er med i gullkampen når finalerunden går av stabelen om en måneds tid. Det gjelder også Oppsals lovende J16-lag, som skal spille nasjonalt sluttspill i Bringserien. Fremtiden ser med andre ord svært lys ut!

Så tusen takk til publikum, klubbens frivillige og alle våre eksterne samarbeidspartnere for en fantastisk sesong – uten deres støtte og bidrag hadde dette ikke vært mulig!

Nå gleder vi oss til snart å ta fatt på mye hard jobbing for å kunne klatre ytterligere i sesongen 2014/15. Fram til da ønsker vi alle en fin vår, og etter hvert en riktig god sommer!

Håndballhilsener fra alle i
Oppsal Damer Elite