Oppsal vant thriller – Oppsal Håndball

Oppsal vant thriller

Siste serierunde inneholdt spenning helt til slutt.

Publikum fikk servert en jevn og spennende kamp i Oppsal Arena, der det var tydelig fra avkast til sluttsignal at begge lag hadde mye å spille for.

Lagene viste stor vilje i forsvarsarbeidet i den første omgangen, der hjemmelaget hele veien var i føringen. På det meste var Oppsals ledelse på fem mål, men ved pause hadde Vipers knappet inn forspranget til to mål.

Frida Nåmø Rønning, stjerneskuddet som har tilhørt Oppsals viktigste gjennom hele sesongen.

Vipers kom best i gang i den andre omgangen, der hjemmelaget slurvet det til med en del tekniske feil. Midtveis lå gjestene to mål foran, men Oppsal mobiliserte flott og kom sterkt tilbake mot slutten av kampen. De var på det meste fire mål foran, en ledelse Vipers reduserte til to mål i kampens sluttminutter.

Lynvingen Marthe Johansen løper fra de fleste.

Tina Magnus har etablert seg blant Oppsals nøkkelspillere de siste ukene.

Tina Magnus leverte nok en solid forestilling for Oppsal, og ble kåret til lagets beste spiller. Tina var også kampens toppscorer med 8 mål.

På Vipers ble Jessy Kramer utpekt til beste spiller. Hun var også bortelagets toppscorer med 6 mål, samme antall nettkjenninger som Annette Jensen, som vi samtidig gratulerer som årets toppscorer i Postenligaen med 145 mål totalt!

Sluttabell Postenligaen 2013/2014

Izabela Duda. som fikk merke av Vipers gjennom hele kampen, var ute 3 måneder av sesongen med skade. Hun ble likevel Oppsals toppscorer totalt med 108 mål på 15 kamper, det høyeste gjennomsnittet per kamp av alle i Postenligaen.

Avtroppende trener, Djordje Teodorovic, mottok fine ord og ditto blomster etter kampen av tidligere styreleder Ingolf Sundfør.

Til mange flere bilder fra kampen


KAMPFAKTA

Oppsal – Vipers Kristiansand 25-23 (12-10)
Postenligaen kvinner, 22. serierunde
Oppsal Arena 23. mars 2014, 793 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Anniken Dahl Christensen, Vanessa Tellenmark, Marthe Johansen 6 (1), June Bøttger, Izabela Duda 2, Tina Magnus 8, Ricke Bøttger, Mathilde Rivas Toft,  Nina Stokland 3, Marte Røkke 2, Kristin Halvorsen 1, Frida Nåmo Rønning 2, Christine Homme og Jenny Handal Sneve 1

Målscorere Vipers: Jessy Kramer 6 (1),  Annette Jensen 6 (5), Thorey Rosa Stefansdottir 4, Siri Aaserud 3, Charris Rozemalen 1, Henriette Bakkerud 1,  Sanne Bak Pedersen 1, Susann Iren Hall 1

Utvisninger: Oppsal 1×2 min; Vipers 2×2 min
Dommere: Chris Schjerven Bakksjø og Roger Nestaas