Jubel i siste seriekamp? – Oppsal Håndball

Jubel i siste seriekamp?

Søndag ettermiddag avgjøres Oppsals plassering i årets Postenliga.

Da kommer tabellnabo Vipers Kristiansand, som i øyeblikket ligger to poeng foran de blå, til Oppsal Arena. Oppgjøret har stor betydning for begge lag, så her vil ingen spare på kruttet.  Publikum kan ventelig se fram til en tett match, slik også bortemøtet var i januar, der Vipers til slutt vant med 2 mål.

Den nedre del av tabellen ser slik ut før den siste serierunden:

8.

Vipers Kristiansand

14

9.

Oppsal

12

10.

Fredrikstad Bkl.

12

11.

Levanger

10

12.

Flint Tønsberg Håndball

2

Oppsal vil kunne havne på plassene fra 8 til 10, men det er også det eneste som er sikkert… Og det har stor betydning hvilken plass det blir:  8.plass betyr deltakelse i sluttspillet, 9.plass innebærer ny kontrakt, mens nummer 10 må ut i kvalifisering om å få spille i Postenligaen neste sesong.

Isabela Duda er tilbake i slag. Hun spilte ikke da Vipers slo Oppsal 26-24 i januar.

Det er bare Oppsal og Vipers som har sjanse til å kapre 8.plassen, men Fredrikstad kan passere Oppsal på tabellen dersom resultatene går østfoldingenes vei. På den annen side kan laget fra Plankebyen også rykke direkte ned.

Tina Magnus har vært god i vinter. Hun vil som de andre Oppsaljentene gi ALT på søndag.

Oppsal hadde en svak dag på jobben mot Glassverket på onsdag. I perioder virket det da nesten som om de ikke var så opptatt av den kampen, men allerede hadde tankene på søndagens kamp i Oppsal Arena. Det kan være et tegn på at et særdeles skjerpet Oppsallag vil entre arenaen på søndag. Og forresten så er det heller ingen grunn til å slakke av siden det tross alt gjelder den siste runden av Postenligaen.

Husk å få med  deg den spennende avslutningen i Oppsal Arena søndag kl 16.00!

Følg Oppsal Håndball på Facebook