Tap i Drammen – Oppsal Håndball

Tap i Drammen

Glassverket ble nok en gang for sterke for de blå.

Etter 10 jevne åpningsminutter i Drammenshallen, tok Glassverket etterhvert kontroll på hendelsene. Oppsal hadde likevel fortsatt kontakt ved pause, da de lå 3 mål bak. Svake avslutninger preget Oppsaljentenes spill gjennom hele omgangen.

Publikum fikk se det samme kampbildet i den andre omgangen, og da benyttet hjemmelaget anledningen til å si takk for følget. Oppsaljentene resignerte, og utover i omgangen ble det også mye spilletid på juniorrekka, som for øvrig klarte seg bra!


Kristin Halvorsen (f.1997), stort talent, var best på Oppsal i Drammenshallen! (Arkivfoto: Oppsal Juniorelite)

Mathilde Rivas Toft (f.1997) scoret  tre mål i sin Postenligadebut! (Arkivfoto: Oppsal Juniorelite)

Best på Oppsal var talentet Kristin Halvorsen, som leverte flott innsats på linja. Renate Sømme ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

Oppsal avslutter årets Postenliga med hjemmekamp mot Vipers førstkommende søndag kl 16.00. Søndagens kamp i Oppsal Arena har betydning både for hvilket lag som stikker av med den siste sluttspillplassen, samt hvilket lag som må ut i kvalikk. Med andre ord, ingenting blir avgjort før  sent  søndag ettermiddag!

Ricke Bøttger (f. 1997) scoret sine første to mål i Postenligaen (Arkivfoto)

 

KAMPFAKTA
Glassverket – Oppsal 31-22 (14-11)
Postenligaen kvinner, 21. serierunde
Drammenshallen 19. mars 2014, 504 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Anniken Dahl Christensen 3, Vanessa Tellenmark, Marthe Johansen 2, June Bøttger, Izabela Duda 3 (2), Tina Magnus 4, Ricke Bøttger 2 (1), Mathilde Rivas Toft 3,  Nina Stokland, Marte Røkke, Kristin Halvorsen 3, Frida Nåmo Rønning 1, Christine Homme og Jenny Handal Sneve 1

Målscorere Glassverket:  Renate Saastad Sømme 6, Kristin Nørstebø 4, Veronica Egebakken Kristiansen 4 (2) Hege Bakken Wahlquist 4, Monica Iversen 4, Pia Christine Narvesen 3, Trine Bronsta 3 (1), Emilie Christensen 1,  Charlotte Aasbø 1, Julia Vangen 1

Utvisninger: Oppsal: 3x2min; Glassverket: 1×2 min
Dommere: Tommy Andre Eriksen og Ismet Kvakic

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag ettermiddag.
Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!