Til Drammen i siste bortekamp – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Til Drammen i siste bortekamp

Oppsal er i posisjon for å bedre sin svake statistikk mot Glassverket på onsdag.

Sesongens nest siste seriekamp spilles mot Glassverket, et lag Oppsal har hatt problemer med de siste sesongene. Senest i hjemmekampen i januar, da det ble 4-målstap, etter at gjestene fra Drammen avgjorde et jevnt oppgjør i sluttminuttene.

Nå på onsdag ligger mye an til et nytt jevnt oppgjør, der hjemmelaget ikke har all verden å spille for. Etter en god sesong ligger Glassverket trygt plassert på 7.plass på tabellen, men drammenserne er hektet av i kampen om medaljene.

Marie Sundfør Tømmerbakke har mange gode kamper på rad, og vil kunne gjøre livet surt for Glassverkets skyttere.

Et Oppsallag i vårform ligger i øyeblikket på trygg grunn på 9.plass, men plusser gjerne flere poeng på kontoen for å være helt på den sikre siden hva gjelder bunnstriden. De blå er dessuten stinne av selvtillit om dagen etter mange gode kamper de siste ukene. Så kanskje er tiden nå moden for en seier til Oppsal mot Glassverket?

Merk at kampstart på onsdag er noe senere enn vanlig, nemlig kl 20.00. Har du ikke anledning til å følge kampen live i Drammenshallen, vises kampen på TV2 Sumo. Som alltid  i Postenligaen oppdateres kamputviklingen dessuten løpende på NHFs online-tjeneste.

Følg Oppsal Håndball på Facebook