Ny viktig kamp – Oppsal Håndball

Ny viktig kamp

Onsdag kan mye avgjøres i bunnstriden.

Oppsal og Fredrikstad står begge med 10 poeng før onsdagens kamp i Oppsal Arena. Det er tre poeng ned til Levanger på nedrykksplass, og fire poeng opp til Vipers på siste sluttspillplass.

Med to hjemmepoeng på onsdag vil først og fremst mye være gjort for å unngå kvalikkplassen. Faktisk kan da også hjemmekampen mot Vipers i siste serierunde bli direkte avgjørende for å havne på den siste sluttspillplassen. Det er med andre ord ikke så veldig mye som skal til for å se lysere på situasjonen.

Enorm glede etter storseier mot Levanger sist – reprise venter onsdag?

Oppsal er dessuten i godt driv om dagen, og har levert gode innsatser i de siste tre seriekampene mot Storhamar, Larvik og Levanger. Likevel er det ingen god ide å ta lett på onsdagens kamp. Fredrikstad holdt Tertnes til uavgjort i sin siste kamp, og har tidligere i sesongen også sjokket ved å ta skalpen til Byåsen. Da Oppsal gjestet Kongstenhallen tidlig i januar ble det for øvrig også et svært jevnt oppgjør, der lagene delte poengene.

Frida Nåmo Rønning (17 år) fortsetter å imponere, og er av publikum kåret til Oppsals beste i mange kamper denne sesongen, også nå sist mot Levanger.

 

Med full skjerpings onsdag kveld, og et solid publikumstrøkk i ryggen, bør uansett alt ligge vel til rette for hjemmesuksess. Kampstart kl 19.00 i Oppsal Arena – velkommen, og husk at håndball oppleves best i hall!

Følg Oppsal Håndball på Facebook