Oppsal møter Larvik – Oppsal Håndball

Oppsal møter Larvik

Onsdag står Oppsal ovenfor sesongens desidert største utfordring.

Ingen lag har truet Larviks suverene posisjon i norsk damehåndball på mange, mange år. Og med forventet seier mot Oppsal på onsdag vil Larvik ta hjem nok et seriegull, selv om det fortsatt vil gjenstå fire serierunder.

Når motstanderen tilhører verdens beste klubblag, vil nok Oppsal først og fremst ha fokus på å hente alle den inspirasjon og motivasjon som det gir å møte de beste. Dessuten vil det være en fin anledning til å terpe på systemer som skal sitte i de kommende seriekampene mot lag som befinner seg på samme del av tabellen som de blå. Det er ihvertfall ingen grunn til å gå til Larvik-kampen med høye skuldre.

Da lagene møttes i Oppsal Arena i høst vant Larvik med ti mål, i det som var en håndballfest foran 2000 tilskuere. Det blir ikke like mange tilskuere i Arena Larvik. Larvik-mannskapet vil nok også allerede ha stort fokus på sin neste kamp,  Champions League-oppgjøret mot Buducnost på lørdag, så kanskje kan Oppsal få til et bedre resultat på onsdag enn i høst.

Kampstart er kl 19.00. Har du ikke anledning til å følge kampen live i Arena Larvik, vises kampen på TV2 Sumo. Som alltid  i Postenligaen oppdateres kamputviklingen dessuten løpende på NHFs online-tjeneste.

Følg Oppsal Håndball på Facebook