Framgang tross tap – Oppsal Håndball

Framgang tross tap

Medaljeaspirantene fra Bærum ble som ventet litt for sterke.

De første 20 minuttene iNadderudhallen var jevne (6-6), før Stabæk raskt kom 3 mål foran, noe de også var til pause. I den andre omgangen økte hjemmelaget tidlig ledelsen, før Oppsal knappet innpå. Nærmere enn 3 mål kom aldri de blå, før Stabæk igjen dro i fra til en 6-målsseier.

Oppsal kan likevel ta med seg mye positivt fra denne onsdagskvelden til de avgjørende kampene som kommer i Postenligaen nå mot slutten. Jentene sto jevnt over solid i forsvar, og også framover var det i lange perioder klar framgang, spesielt i etablert angrep. Det som fortsatt mangler er å sette flere av 100%-sjansene i mål, og å luke vekk enda flere tekniske feil.

Frida Nåmo Rønning (Arkivfoto: Morten Schau)

Frida Nåmo Rønning ble nok en gang kåret til Oppsals beste spiller, mens Tina Magnus var mestscorende med 4 mål.

Ny kamp venter allerede om fire dager, dvs søndag kl. 16.00. Da skal de kriges i Oppsal Arena, mot Storhamar.

Tina Magnus (Arkivfoto: Morten Schau)

KAMPFAKTA

Stabæk – Oppsal 25-19 (11-8)
Postenligaen kvinner, 16. serierunde
Nadderudhallen 19. februar 2014

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke –  Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark 1, Marthe Johansen 1, June Bøttger, Izabela Duda 3 (1), Tina Magnus 4 (1), Nina Stokland 3, Kristin Halvorsen, Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning 1, Christine Homme 3 og Jenny Handal Sneve 2

Målscorere Stabæk:  Malin Holta 6, Karoline Næss 5 (1), Sanna Charlotte Solberg 4 (1),  Marte Lunder 3 (1), Thea Karlshaugen Pettersen 2, Line Bjørnsen 2, Lisa Forsberg Bernhardsen 1, Hanna Bredal Oftedal 1, Helene Gigstad Fauske 1

Utvisninger: Oppsal 2×2 min; Stabæk 1×2 min
Dommere: Kjersti Arntsen og Guro Røen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00.
Delta i HåndballBørsen og vinn flotte premier!