Tøff bortekamp – Oppsal Håndball

Tøff bortekamp

Oppsal har en utfordrende oppgave i Nadderudhallen på onsdag.

Etter 15 serierunder ligger Stabæk på femteplass på tabellen, men de er bare to poeng unna sølvplassen. Bærumslaget er med andre ord så absolutt med i kampen om medaljer, og de vil helt sikkert ikke like å gå på en smell mot Oppsal. I Nadderudhallen har Stabæk dessuten vært stabilt gode. De tapte for Byåsen i oktober, men de øvrige seks kampene har endt med hjemmeseier.

Oppsal trenger poeng i den andre enden av tabellen, men en nøktern vurdering gjør Stabæk til store favoritter i Nadderudhallen på onsdag. Kampen lagene i mellom i Oppsal Arena i oktober endte da også med 11-målsseier til bæringene. Håpet må være at Oppsal finner tilbake til flyten i angrepsspillet, da vil de kunne stresse hjemmelaget, og kanskje kunne gi kamp om poengene.

For å prestere maks trenger jentene støtte, og vi håper mange Oppsalsupportere tar en OL-pause og legger turen til Nadderudhallen onsdag kveld. Dit er det tross alt under halvtimen med bil fra Oppsal. Kampstart er kl 19.00.

Har du ikke anledning til å følge kampen ringside, er det mulig å se kampen på TV2 Sumo. Som alltid  i Postenligaen oppdateres kamputviklingen dessuten løpende på NHFs online-tjeneste.

Følg Oppsal Håndball på Facebook