Oppsal klart best – Oppsal Håndball

Oppsal klart best

Oppsal tok to kjærkomne Postenligapoeng i Oppsal Arena.

Oppsal hadde full kontroll mot Flint i Oppsal Arena, selv om storspillet uteble. Den første omgangen var direkte svak av begge lag, men hjemmelaget fikk opp tempo og selvtilliten en god del mot slutten av kampen.

Flint hadde ikke all verden å by på, og vil med stor sannsynlighet måtte ta turen ned i 1.divisjon. Likevel får hjemmelaget godkjent karakter for forsvarsspillet, og bakerst sto Marie Sundfør Tømmerbakke en svært solid kamp. Framover er det imidlertid mye å forbedre til de avgjørende kampene som venter. Mange tekniske feil og svake avslutninger må ryddes av veien for å matche nivået i Postenligaen.


Tina Camilla Magnus noterte seg for 6 mål.

Tina Magnus ble mestscorende for Oppsal med 6 mål, mens Elise Vedeler nettet 4 ganger for vestfoldingene. Best på begge lag var likevel målvaktene, Marie Sundfør Tømmerbakke og Vivi Storvang.


Svært fortjent BB-pris til Marie Sundfør Tømmerbakke.

Oppsal beholder 10.plassen på tabellen etter kveldens runde. De blå har nå 8 poeng, ett poeng bak Vipers og Fredrikstad. Levanger ligger på nedrykksplass, 2 poeng bak Oppsal. Oppsaljentene skal møte alle disse tre lagene i Oppsal Arena utover vinteren, så her ligger nøkkelen til suksess helt i egne hender.

Neste oppgave er imidlertid på vestkanten, mot Stabæk i Nadderudhallen kommende onsdag.

Vanessa Tellenmark

KAMPFAKTA

Oppsal – Flint Tønsberg 25-15 (10-7)
Postenligaen kvinner, 15. serierunde
Oppsal Arena 12. februar 2014, 285 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke –  Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark 4, Marthe Johansen 2, June Bøttger, Izabela Duda 4, Tina Magnus 6 (3), Nina Stokland 5, Kristin Halvorsen, Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning, Christine Homme 1 og Jenny Handal Sneve 2

Målscorere Flint: Elise Vedeler 4, Kristiane Stormoen 2 (1), Henriette Jarneid 2, Brynja Magnusdottir 2 (1), Tina Larsen 2, Pernille Andersson 2, Amalie Magdalena Gjølberg 1

Utvisninger: Oppsal 2×2 min; Flint 1×2 min
Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00.
Delta i HåndballBørsen og vinn flotte premier!