Oppsal møter Flint – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Morten Schau

Oppsal møter Flint

Når tabelljumboen gjester Oppsal Arena bør poengene bli igjen i Oslo.

Det spisser seg til på nedre halvdel av Postenligatabellen, der Oppsal ligger på 10.plass før den 15.serierunden. For Oppsal vil det derfor være svært viktig å gå seirende ut av vinterens kamper mot de andre lagene som ligger i det samme sjiktet; Flint, Levanger, Fredrikstad og Vipers. Det er uten tvil en stor fordel for Oppsal at alle disse oppgjørende skal spilles hjemme i Oppsal Arena.

Da Oppsal møtte Flint i Nøtterøyhallen i oktober ble det til slutt en grei seier til de blå (23-31). Onsdag kveld bør det bli  reprise i Oppsal Arena. Hjemmejentene rapporteres å ha forberedt seg  godt, og dessuten viste Duda sist mot Nordstrand at hun er i full fart tilbake mot normal form. Det gir Oppsalmannskapet flere strenger å spille på.

Duda er tilbake, og får mye oppmerksomhet hos motstanderne, her mot NIF forrige onsdag. 

Selv om Flint tapte stort i siste kamp mot Byåsen, viste vestfoldingene årsbeste i de to forutgående kampene, der den ene resulterte i sesongens hittil eneste seier mot Vipers. Onsdag er det derfor bare å gi bånn gass fra start til slutt for Oppsal, og ikke gi seg inn på noen som helst form for undervurdering.

Dette er utvilsomt en svært viktig kamp, og vi oppfordrer alle med hjerte for håndball og Oppsal om å ta en ørliten OL-pause og støtte Oppsaljentene på onsdag. Det er også verdt å notere at denne runden i Postenligaen ikke sendes på Sumo på grunn av OL.

K ampstart onsdag kl 19.00 – velkommen til Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook