Jevnt igjen? – Oppsal Håndball

Jevnt igjen?

Alt ligger til rette for en spennende batalje i Oppsal Arena.

Nordstrand og Oppsal spilte uavgjort da lagene møttes i Bjørnholthallen i september. Når det nå er dags for returmøte i Oppsal Arena er gjestene naturlige favoritter, men hjemmebane vil kunne gi det unge Oppsallaget et ekstra gir.

Spennende blir det også når Oppsals juvel og fjorårets spiller i Postenligaen, Izabela Duda, er i gang igjen etter et lengre skadeavbrekk. Hun betyr utvilsomt mye for Oppsal, og vil være en viktig brikke nå utover vinteren, der nøkkelkampene kommer på rekke og rad.

Først ut er altså et klassisk nabooppgjør, en kamp som så absolutt hører med til sesongens høydepunkter. Det er ingen grunn til å kjede seg hjemme på onsdag når du kan få med deg all spenningen ringside.
K ampstart kl 19.00 – velkommen til Oppsal Arena!

Følg Oppsal Håndball på Facebook