Leverandør til landslaget – Oppsal Håndball
Foto: Morten Schau

Leverandør til landslaget

Fire Oppsaljenter er med denne gang, og i tillegg to reserver.

De eldste aldersbestemte landslagene skal ha felles samling i Skien fra 13.-16. februar. Blant jentene som er uttatt, finner vi hele fire som til daglig spiller i Oppsaldrakt, og ytterligere to er reserver. Få, om noen klubber, kan vise til maken hva gjelder å levere spillere til landslagene!

Vi gratulerer Frida Nåmo Rønning (bildet over), Eli Raasok, Kristin Halvorsen og Mathilde Toft, som alle setter kurs for samlingen for U-landslaget (LK96). Videre Ricke Bøttger, som er uttatt som reserve på LK96, og Marte Røkke, som er reserve på juniorlandslaget (LK94).

Programmet for samlingen i Skien – Oppsal Håndball ønsker «våre» masse lykke til!