Oppsal kom til kort – Oppsal Håndball

Oppsal kom til kort

En svak førsteomgang ødela Oppsals muligheter.

Tertnes kom til Oppsal Arena som store favoritter, og innfridde. Kampen var i realiteten avgjort ved pause. Bergenserne hadde da skaffet seg en ledelse på ni mål (8-17), etter at Oppsal ikke fikk til den nødvendige flyten i angrepsspillet som må til for å matche lagene på øvre halvdel av Postenligatabellen. Mot lag som Tertnes blir en med engang straffet ved tekniske feil og svake pasninger.

Den andre omgangen var atskillig mer oppløftende for Oppsals del. I lange perioder sto flere fra juniorrekka på banen samtidig, og de klarte seg svært bra mot langt mer meritterte spillere. 15 scoringer i den andre omgangen fortjener så absolutt et stort pluss i margen. De blå endte til slutt syv mål bak (23-30).

Dette var Tertnes sin tredje seier mot Oppsal denne sesongen. Bergenslaget har vunnet begge seriekampene klart, og i tillegg gikk de seirende ut av semifinalen i cupen.

Frida Nåmo Rønning ble nok en gang kåret til hjemmelagets beste spiller. Hun var også mestscorende for Oppsal med seks mål. BB-prisen hos Tertnes gikk også til lagets toppscorer, Linn Gossé, som stoppet på ti mål i kveld.

Etter denne 13. seriekampen forblir dermed Oppsal på kvalifiseringsplassen. Etter å ha unnagjort fem seriekamper på drøye to uker, blir det nå 14-dagers pause før neste kamp. Det blir en høyinteressant affære når Nordstrand skal til Oppsal Arena onsdag 5. februar.

KAMPFAKTA
Oppsal – Tertnes 23-30 (8-17)
Postenligaen kvinner, 13. serierunde
Oppsal Arena 22. januar 2014, 253 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke –  Mathilde Spieler Palmers, Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark 4, Marthe Johansen 1, Tina Magnus 2, Nina Stokland 3, Kristin Halvorsen, Marte Røkke 3, Frida Nåmo Rønning 6 (2), Christine Homme 2 og Jenny Handal Sneve 1

Målscorere Tertnes: Linn Gossé 10 (3), Stine Skogrand 7 (1),  Maren Roll Lied 4, Stine Lund Andreassen 3, Marie Liljegren 4, Julie Lygren 1, Birgitte Karlsen Hagen 1

Utvisninger: Oppsal 2×2 min; Tertnes 1×2 min
Dommere: Charles Whiteley og Andreas Daviknes Borge

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 18.30.
Delta i HåndballBørsen og vinn flotte premier!