Oppsal klare for Tertnes – Oppsal Håndball

Oppsal klare for Tertnes

Bergensere med selvtillit entrer Oppsal Arena onsdag.

Tertnes kommer til onsdagens kamp med to klare hjemmeseiere i  kofferten mot Nordstrand og Byåsen, så selvtilliten er det neppe noe å si på. Gjestene kan også se tilbake på to seiere mot Oppsal i Bergen tidligere i sesongen. Lagene møttes i seriepremieren i september, og da vant Tertnes greit. Siden gikk bergenslaget også seirende ut av semifinalen i cup’en.

Særlig cuptapet i slutten av november huskes nok ennå godt av Oppsaljentene, og nettopp det vil motivere til ekstra innsats på onsdag.  Dessuten har Tertnes ikke vært like overbevisende i alle opptredener på bortebane, der det blant annet har blitt tap for Glassverket og uavgjort mot Vipers.

Tertnes ligger på en femteplass på tabellen, fem plasser over Oppsal, og er naturlige storfavoritter på onsdag. Skulle det unge Oppsallaget få rimelig kontroll på bergenslagets to største stjerner, Linn Gossé og Stine Skogrand, vil mye kunne være gjort for at publikum vil få servert en spennende kamp.

God støtte fra tribunen er viktig for det unge Oppsallaget. Møt derfor opp i Oppsal Arena onsdag kl 18.30 – merk tidspunktet – og husk; håndball oppleves best i hall!

Følg Oppsal Håndball på Facebook