Nøkkelkamp i sør – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Nøkkelkamp i sør

Tabellnaboer skal gjøre opp om viktige poeng på lørdag.

Før lørdagens kamp i Aquarama befinner Oppsal seg på 9.plass på tabellen med 6 poeng. Vipers ligger på plassen bak de blå, dvs den noe utsatte kvalifiseringsplassen, med 5 poeng. Det hersker med andre ord ingen tvil om at helgens oppgjør hører til sesongens viktige kamper.

Begge lag kom til kort mot Byåsen i Trondheim i sine siste kamper, mens Vipers før det kan se tilbake på et sterkt uavgjort resultat mot Tertnes i lagets siste opptreden på hjemmebane. Oppsaljentene må garantert yte maks for å kunne ta seiersdansen i Kristiansand lørdag ettermiddag.

Det er all grunn til å tro på et tett og spennende Postenligaoppgjør lørdag kl 16.00. Kampen sendes direkte på på TV2 Sumo.

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook