Oppsaltap i Trondheim – Oppsal Håndball

Oppsaltap i Trondheim

Oppsal leverte en kamp der prestasjonene svingte for mye.

Det ble en bedrøvelig innledning på kampen for Oppsals del. På stillingen 2-2 raste Byåsen i fra, og før omgangen var halvspilt var hjemmelaget 6 mål foran.

Oppsaljentene skjerpet så forsvarsarbeidet, og i en periode var de faktisk det førende laget i Trondheim Spektrum. Byåsens ledelse ble nesten hentet inn, og på det nærmeste var Oppsal bare målet bak (11-10). Byåsen fant det for godt å stikke noe fra igjen mot slutten av omgangen. Pauseresultat: 15-11.

Vanessa Tellenmark noterte 5 mål mot Byåsen. (Arkivfoto)

Etter en svak åpning også i omgang nummer to, leverte Oppsal en ny god periode et stykke ut i omgangen. De nærmet seg i målprotokollen nok en gang, men kom ikke nærmere enn tre mål (19-16). Mot slutten av kampen økte hjemmelaget forspranget, og de kontrollerte det hele greit inn til en nimålsseier.

Oppsals beste spiller, på en kveld da det gikk litt for mye i rykk og napp, ble Jenny Handel Sneve. Hun var også lagets toppscorer, sammen med Vanessa Tellenmark, begge noterte 5 mål. Mestscorende hos Byåsen var Marie Henriksen, mens målvakt Terese Pedersen ble utpekt til hjemmelagets beste spiller.

Jenny Handal Sneve noterte også 5 mål. (Arkivfoto)

En travel januar fortsetter med ny Postenligakamp allerede lørdag førstkommende, da borte mot Vipers, mens neste hjemmekamp er om nøyaktig en uke. Onsdag 22. januar er det Tertnes som gjester Oppsal Arena.

KAMPFAKTA
Byåsen – Oppsal 30-21 (15-11)
Postenligaen kvinner, 11. serierunde
Trondheim Spektrum, 15. januar 2014, 706 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke –  Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark 5, Marthe Johansen, Tina Magnus 4, Nina Stokland, Marte Røkke 1, Frida Nåmo Rønning 4 (1), Christine Homme 1 og Jenny Handal Sneve 5

Målscorere Byåsen: Marie Henriksen 6, Camilla Herrem 5, Tonje Nøstvold 5 (1), Maren Gundersen 4, Silje Katrine Waade 3,  Teodora Tomac 2,  Vera Bekken 2, Astrid Mjøen Holstad 1, Kristin Venn 1, Maren Nyland Aardahl 1

Utvisninger: Ingen
Dommere: Kim-Andre Hette og Vidar Larsen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00.
Delta i HåndballBørsen og vinn flotte premier!