Oppsal møter Byåsen – Oppsal Håndball

Oppsal møter Byåsen

Onsdag venter en av seriens vanskeligste bortekamper.

Det unge Oppsalmannskapet tapte hjemmekampen mot Byåsen i Oppsal Arena i september, og oppgaven på onsdag er normalt for krevende for virkelig å kunne tro på bortepoeng. Oppsal  kan imidlertid spille med senkede skuldre, noe som kan resultere i god håndball og positive opplevelser for de blå.

Dessuten har Byåsen gått på et par overaskende smeller i det siste. Tap for Fredrikstad og Glassverket er ikke normal kost for sølvgrossistene fra bartebyen. Dersom Oppsal får satt forsvarsspillet fra start, er det grunn til å håpe på en jevnere kamp i Trondheim enn det hjemmepublikummet vil sette pris på.

Marie Sundfør Tømmerbakke ble kåret til Oppsals beste mot Glassverket på HåndballBørsen. Gode målvaktsprestasjoner må til om de blå skal holde følge med Byåsen. (Arkivfoto: Morten Schau)

Kampen i Trondheim Spektrum starter kl 19.00.
Alle som ikke befinner seg i Trondheim kan som alltid følge kampen direkte på TV2 Sumo.

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook