Postenligaen starter opp igjen – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Postenligaen starter opp igjen

Kan Oppsal innlede et tett januarprogram med seiersdans i Østfold?

Etter lang mesterskapspause venter nå 5 seriekamper de nærmeste par ukene.

Årets første kamp på søndag er viktig og dessuten ekstra vanskelig å vurdere nettopp fordi lagene har hatt lang pause. Oppsal som ligger på 8.plass på tabellen skal nemlig møte Fredrikstad, som ligger poenget bak de blå på 10.plass.

Begge lagene vant sine siste kamper i slutten av november; Oppsal tok to poeng borte mot Levanger, mens Fredrikstad sjokket med seier hjemme mot Byåsen. Oppsal har brukt den lange kamppausen til å trene godt, og stiller maksimalt foreberedt i Kongstenhallen, til det som mest sannsynlig vil bli en jevn batalje.

Kampen i Kongstenhallen blåses i gang allerede kl 16.00. Har du ikke anledning å være tilstede i hallen, kan du som alltid følge kampen direkte på TV2 Sumo.

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook