Poengjakt i Trøndelag – Oppsal Håndball

Poengjakt i Trøndelag

Søndagens Postenligakamp er både viktig og uviss.

Søndag spilles årets siste serierunde i Postenligaen. Desember er i år, som alltid, mesterskapstid. Da benkes det norske folk foran tv-apparatene for å følge det norske landslaget i kampen for medaljer.

Oppsals siste kamp er mot Levanger, som etter sju serierunder fortsatt står uten poeng. Det er likevel ingen enkel oppgave som venter de blå i Trønderhallen. Etter en serieinnledning med heller svakt spill, har Levanger i de siste kampene vist bedring, selv om poengene altså har latt vente på seg.

Anført av VM-uttatte Mari Molid vil trønderlaget gå til kampen med håp om å sanke sesongens første poeng. Tilsvarende oppgjør på tampen av forrige sesong endte i favør Levanger, etter at Oppsal hadde hentet en grei seier i lagenes første møte i Oppsal Arena.

Marie Sundfør Tømmerbakke blir en viktig brikke. Hun har de siste ukene stått flere meget gode kamper. (Foto: Morten Schau)

Nøkkelen for Oppsaltriumf på søndag vil i første rekke være å holde oppe samme innsats og nivå på forsvarsspillet som laget har vist i de seneste par kampene. Videre må det naturlig nok scores flere mål enn hva laget maktet sist mot Tertnes. I og med at søndagens motstander ikke har «Tertnes-kvalitet» i sine forsvarsrekker, bør det være en overkommelig oppgave.

Kampen, som mest trolig vil bli av det jevne slaget, har avkast kl 17.00 i Trønderhallen. De som ikke har mulighet til å overvære kampen live, kan se kampen direkte på TV2 Sumo.

Følg Oppsal Håndball på Facebook