Stjernekamp i Oppsal Arena – Oppsal Håndball

Stjernekamp i Oppsal Arena

Onsdag kommer Larvik på besøk. Det vil vrimle av stjerner, og attpåtil er det gratis adgang.

Onsdag venter en stor håndballbegivenhet i Oppsal Arena når Larvik kommer på besøk. Det er ingen som helst tvil om at det er ett av verdens desidert beste klubblag som skal i aksjon mot Oppsal.

Larvik står med en helt fantastisk statistikk i toppserien med langt over 250 kamper uten tap, og seiersrekken blir ikke brutt på onsdag heller. Kamper mot nettopp Larvik er likevel til stor inspirasjon for de andre klubbene, og Oppsaljentene vil definitivt gjøre hva de kan for å demme opp mot stjernegalleriet fra Larvik. Det er både gøy og læring i å strekke seg mot de beste.

Larvik kommer til Oslo etter flere gode kamper i Champions League, og har også fått Isabel Blanco and Gro Hammerseng-Edin tilbake fra skade.

Da vestfoldlaget besøkte  Oppsal Arena forrige sesong leverte hjemmejentene en meget god kamp. Da kunne en tilnærmet fullsatt arena glede seg over 24 Oppsal-mål, kun 8 færre enn hva Larvik satte.

Kampstart er onsdag kl 19.00, og det er gratis inngang. Med andre ord ingen som helst grunn til å sitte hjemme. Dessuten; håndball oppleves alltid best i hall – velkommen til Oppsal Arena!

PS!  Det er meldt at mange unge spillere fra klubber i regionen kommer på denne kampen. Det kan bety mer trafikk enn normalt. Bor du i gangavstand til Oppsal Arena kan det derfor være en god ide å la bilen bli igjen hjemme.


 Alle fotos fra fjorårets kamp mellom Oppsal-Larvik (Foto: Morten Schau)

Følg Oppsal Håndball på Facebook