Nytt møte med Storhamar – Oppsal Håndball

Nytt møte med Storhamar

En uke etter cuptriumfen skal Oppsal ha ny kamp mot Storhamar, nå gjelder det serien.

Storhamar entret forrige onsdags kvartfinale som relativt klare favoritter, men ble sendt hjem til Hamar som slakt. Når lagene møtes igjen i Prestrudhallen på onsdag, synes oppgjøret langt mer åpent.

Selvtillit, som betyr uendelig mye i håndball,  er trolig en mangelvare på Hamar etter stortap i serien for Byåsen og cup-exiten for Oppsal. I tillegg er Hamarlagets viktige playmaker Kamilla Sundmoen ute med skade i flere uker.

For Oppsal er situasjonen en helt annen etter jentenes soleklare årsbeste sist onsdag. Da leverte alle spillerne til samme tid, og laget viste for alvor at potensiale for å hevde seg i Postenligaen er tilstede i stort monn. Slike opplevelser skaper ekstra god stemning i laget.

Har Storhamar funnet en bedre resept for å stoppe Duda denne gang? (Foto: Morten Schau)

Storhamar befinner seg på tredjeplass på tabellen etter fem serierunder, seks plasser foran Oppsal. Dessuten har Prestrudhallen gjennom mange år vært en bastion der gjestende lag sjelden lykkes å kapre poeng.

Oppsal kommer derfor på ingen måte til noe dekket bord, og må fortsatt sies å være underdogs. Men de blå reiser til Hedmark med selvtilliten i orden og ex-Storhamar trener Senstad på benken. Kanskje har han formelen som skal til for å hente «bonuspoeng» på Hamar? Helt sikkert er det at publikum kan se fram til topp underholdning  og en vesentlig jevnere kamp enn i cupoppgjøret i Oppsal Arena.

Onsdagens kamp i Prestrudhallen blåses i gang kl 19.00. De som ikke har anledning å være tilstede i hallen, kan se kampen direkte på TV2 Sumo.

Oppsaltrener Arne Senstad har nærmest bodd i Prestrudhallen de siste sju årene. Har han taktikken klar på hva som skal til for å slå Storhamar igjen? (Foto: Morten Schau)

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook