Overlegne Oppsal – Oppsal Håndball
Arkivfoto: Andreas Kristoffer Berge

Overlegne Oppsal

Oppsaljentene gjorde Storhamar til statister i kvartfinalen.

Izabela Duda åpnet onsdagens Oppsal-show i Oppsal Arena. Hun scoret hjemmelagets 6 første mål. Samtidig tok det Storhamar 8 minutter å sette sitt første mål, og Oppsal var derfor tidlig i klar ledelse.

Marie Sundfør Tømmerbakke sto en praktkamp. (Foto: Morten Schau)

Og det var en ledelse som siden bare økte og økte. Suverent forsvarsarbeid var nøkkelen til kveldens suksess, og aller bakerst sto Marie Sundfør Tømmerbakke en superkamp. Hun ble fortjent kåret til Oppsals beste spiller, i en kamp der det var hard konkurranse om BB-prisen. Mange på hjemmelaget var nemlig veldig gode i kveld.

Ved pause var ledelsen 6 mål, og det var fortsatt spenning til om Storhamar kunne vende matchen. Tvert imot var det Oppsal som benyttet åpningen av den andre omgangen til definitivt å avgjøre kampen. Det solide forsvarsarbeidet holdt seg, og framover rant det inn scoringer fra alle posisjoner.

Duda på vei mot en av 14 scoringer. Marthe Johansen i bakgrunnen. Begge med fortid i Storhamar. (Foto: Morten Schau)

Duda endte kvelden med 14 nettkjenninger. Ungjentene Marte Røkke og Frida Nåmo Rønning fulgte suverent opp med henholdsvis 5 og 7 mål, mange av det lekre slaget.

Ny kjempekamp av Frida Nåmo Rønning. (Foto: Morten Schau)

En suveren lagseier av Oppsal, og selvsagt årsbeste! Det er bare å glede seg til fortsettelsen, der Oppsal hadde tur med semifinaletrekningen. Det blir et møte med Tertnes, riktignok på bortebane, men det må være til å leve med når lagene i den andre semifinalen heter Byåsen og Larvik. Semifinaledato er 20. november.

Vanessa Tellenmark og de øvrige Oppsaljentene skal nå bryne seg på Tertnes i semifinalen. (Foto: Morten Schau)

Du finner flere bilder fra kampen på Oppsals facebook-sider

 

KAMPFAKTA
Oppsal-Storhamar 37-21 (17-11)
NM Senior kvinner, kvartfinale
Oppsal Arena, 30. oktober 2013, 357 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Anniken Dahl Christensen 2, Vanessa Tellenmark 2, Marthe Johansen 4, June Bøttger, Izabela Duda 14 (4) , Tina Magnus 1, Malin Ekeberg 1 (1), Nina Stokland 1, Marte Røkke 5, Frida Nåmo Rønning 7 og Jenny Handal Sneve

Målscorere Storhamar:  
Maja Jakobsen 8, Martine Hovden 4, Betina Riegelhuth 4 (1), Ellen Marie Folkvord 2, Linn-Marie Birkeland 1, Lene Petterson Heiberg 1, Kristin Høybakken 1
Utvisninger: Oppsal 2×2 min; Storhamar 4×2 min
Dommere: Vegard Kalløkkebakken og Magnus Muri Nygren

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook