Cup er cup…. – Oppsal Håndball

Cup er cup….

Kan det smelle en ørliten cupbombe i Oppsal Arena?

Oppsal og Storhamar skal møtes i to kamper den nærmeste uka. Onsdag skal det knives om semifinaleplass i NM, mens lagene påfølgende onsdag møtes til seriekamp på Hamar.

Storhamar stiller som naturlige favoritter i onsdagens kvartfinale. Oppsal entrer Oppsal Arena som underdogs, men flere forhold kan gjøre kampen jevnere enn det forhåndstipsene tilsier.

Få kjenner Storhamar bedre enn deres tidligere trener Arne Senstad, som fra denne sesongen coacher fra Oppsal-benken. Da kvartfinaletrekningen var klar, uttalte riktignok Senstad til ha.no at Oppsal ikke har en sjanse mot Storhamar. Men så er da også Senstad kjent som en taktiker…

Storhamar tok seg til kvartfinalen med en knepen seier mot Stabæk, men gikk på et stygt tap for Byåsen i siste seriekamp (22-42). Trolig er selvtilliten derfor ikke helt på topp i Storhamar om dagen. Hamar-klubben melder også at Kamilla Sundmoen er usikker til onsdagens kamp, etter at hun pådro seg en skade på rekruttlandslaget i helgen.

Izabela Duda og Marthe Johansen, to av Oppsals erfarne nøkkelspillere, har fortid i nettopp Storhamar, og de vil definitivt stille ekstra trigget på onsdag. Det vil også gjelde hjemmelagets mange unge og fremadstormende jenter, som for første gang i karrieren skal spille kvartfinale i senior-NM.

Kampstart onsdag kl 19.00 – velkommen til cupstemning i Oppsal Arena!
Og husk; håndball oppleves best i hallen!

Frida Nåmo Rønning (f.1997), sesongens nye stjerneskudd i Oppsal, er klar for sin første kvartfinale i senior-NM (Foto:Solfrid Therese Nordbakk)

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook