Øst møter vest – Oppsal Håndball

Øst møter vest

Sesongens andre hjemmekamp kan bli en jevn batalje.

Oppsal klarte ikke å følge Byåsen i den første hjemmekampen for en måned siden. I de siste kampene, og særlig i 2.omgangen mot Flint i helgen som var, har de blå fått mer svung over spillet. Dersom framgangen fortsetter, skal Stabæk ikke føle seg for seierssikre i onsdagens oppgjør.

Gjestene fra Bærum har sanket tre poeng på de fire første serierundene, det samme som Oppsal. Stabæk har tapt relativt klart for både Tertnes og Byåsen, også det i likhet med Oppsal.

Fjorårets oppgjør i Oppsal Arena endte med en da litt overraskende seier 28-22 til Oppsal. Siden den gang har Stine Bredal Oftedal forlatt Stabæk til fordel for fransk håndball, mens Kristin Nørstebø har gått til Glassverket. Et annet poeng er at to av Oppsals mange «nye» jenter, Jenny Sneve og Malin Ekeberg, hadde tilhold i nettopp Stabæk forrige sesong.

Bærumslaget har likevel flere profiler i stallen. Ikke minst gjelder det tvillingsøstrene Solberg, der både vingspiller Sanna og målvakt Silje er med i siste landslagsuttak.

Mye taler for at onsdagens kamp kan bli av det jevne og intense slaget, og det er nettopp slike kamper som har størst underholdningsverdi sett fra publikums ståsted.

God støtte fra tribunen vil være et viktig bidrag for Oppsaljentene for igjen å kunne påføre bæringene et nederlag. Møt derfor opp i Oppsal Arena onsdag kl 19.00 – og husk; håndball oppleves best i hall!

Følg Oppsal Håndball på Facebook