Oppsal på poengjakt – Oppsal Håndball

Oppsal på poengjakt

Lørdag setter jentene kurs for Vestfold der Flint tar i mot.

To tap og en uavgjort kamp er fasiten så langt i Postenligaen for Oppsal. Spillet har imidlertid bedret seg utover høsten, og i Nøtterøyhallen stiller jentene sterkt motivert for å ta hjem sesongens første topoenger.

Flint står på sin side uten poeng på tre kamper, og er virkelig i poengnød. Laget fra Tønsberg synes noe svekket fra forrige sesong da laget endte på plassen foran Oppsal på tabellen. Inneværende sesong går de fleste tabelltipsene på at Oppsal vil ende høyere enn  Flint, så Oppsal må sies å være knepne favoritter på lørdag.

Lørdagskampen i Nøtterøyhallen inngår som del av avslutninga av håndballuka i Tønsberg. Flint-Oppsal har avkast allerede kl 16.00, og etterfølges av lokaloppgjøret mellom Nøtterøy og Falk i herrenes eliteserie kl 18.00. Det vil derfor bli mye publikum og høy stemning i hallen på lørdag.

Har du ikke anledning til å avlegge Nøtterøyhallen et besøk, så vises kampen naturligvis også på TV2 Sumo.

Følg Oppsal Håndball på Facebook