Klare for kvartfinale – Oppsal Håndball

Klare for kvartfinale

Oppsal møter Storhamar i kvartfinalen.

Oppsal fikk en flying-start i Kongsberghallen med ledelse 6-1 etter drøye 5 minutter, og Henrik Wilhelmsen hos Skrim måtte tidlig fram med timeout-kortet. Det hjalp tilsynelatende for Skrim fikk justert seg, og midtveis i omgangen var de ajour (9-9). Resten av omgangen var jevn, og lagene gikk i garderoben med hjemmelaget ett mål foran (15-14).

Den andre omgangen åpnet også jevnspilt, før Oppsal tok føring med å ligge 1-3 mål foran. Det var lenge spenning i Kongsberghallen på om Skrim igjen kunne makte å snu resultatet i sin favør, men i motsetning til den første omgangen beholdt Oppsal konsentrasjon og fokus omgangen ut. Det var derfor fullt fortjent at jentene kunne slippe jubelen løs for seier 27-23.

Vanessa Tellenmark gledet stort med en god kamp for Oppsal i kveld. Hun noterte 8 scoringer, og ble kåret til lagets beste spiller. BB-prisen hos hjemmelaget gikk til Cathrine Korvald.

Vanessa Tellenmark fikk det til å stemme i Kongsberhallen. (Arkivfoto)

Oppsal er dermed klar for kvartfinale mot Storhamar, som avanserte ved å slå Stabæk 22-21. Det ligger an til en festaften i Oppsal Arena om noen uker!


KAMPFAKTA

Skrim – Oppsal 23-27 (15-14)
NM Senior kvinner, 4. runde
Kongsberghallen, 9. oktober 2013

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Anniken Dahl Christensen, Vanessa Tellenmark 8, Marthe Johansen 3, Izabela Duda 7 (1), Tina Magnus 2, Nina Stokland 4, Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning 1 og Jenny Handal Sneve 2

Toppscorer Skrim:
Cathrine Korvald 6 (1)

Utvisninger: Oppsal 3×2 min; Skrim 3×2 min
Dommere: Charles Whiteley og Andreas Daviknes Borge

Følg Oppsal Håndball på Facebook