Kamp om kvartfinale – Oppsal Håndball

Kamp om kvartfinale

Oppsal møter Skrim i cupens 4.runde.

Onsdagens NM-kamp på Kongsberg blir et gjensyn med Skrim, som Oppsal møtte i vårens kvalifiseringskamper for spill i Postenligaen. Da vant Oppsal, anført av Izabela Duda (bildet), begge kampene ganske greit.

Kampen i Kongsberghallen vil denne gang både bli jevnere og mer intens enn da lagene møttes samme sted i april. Skrim er opprykksfavoritter i årets 1.divisjon, og de har så langt innfridd med tre strake seire. Oppsal på sin side har vinglet noe, og de blå terper fortsatt på å få stabil orden på formasjonene med lagets mange nye spillere.

Oppsaltrener Arne Senstad sier til laagensdalsposten.no at Oppsal har stor respekt for Skrim. –Skrim har en spennende og solid stall som helt sikkert kommer til å bite godt fra seg i årets 1. divisjon. Jeg tror Skrim kommer til å rykke opp denne sesongen, uttaler Senstad.

Alt bør ligge perfekt til rette for en herlig cupaften i Kongsberghallen onsdag kl. 19.00!

Følg Oppsal Håndball på Facebook