Trondheimshelg for juniorjentene – Oppsal Håndball

Trondheimshelg for juniorjentene

Jentene på juniorelite skal i helgen ha siste kvalifisering for sesongens store mål.

Oppsaljentene lekte med motstanderne i den første kvalifiseringsrunden som ble spilt i Oppsal Arena tidlig i september. De tre kampene resulterte i full poengpott og en gedigen målforskjell på 114-34.

Det i seg selv bør være nok til å skremme motstanderne i helgens runde, som er Byåsen, Våg og LHK-90. De to beste lagene vil være kvalifisert for sesongens Landsserie, som er det nye navnet på den tidligere SPAR-serien.

De lovende juniorene til Oppsal må finne seg i å reise til Trondheim som favoritter. Jentene skal på papiret tilhøre landets beste J18-lag, og laget er godt besatt på alle plasser. Likevel er det ingen grunn til å undervurdere helgens motstandere, som sikkert kommer godt forberedt, og kanskje også litt ekstra motivert nettopp til oppgjørene mot forhåndsfavorittene fra Oppsal.

Vi ønsker juniorjentene lykke til i Munkvollhallen på Byåsen!

Kampoppsettet for helgens kamper i Trondheim
Nettsiden til Oppsal Junior Elite J18

 

Følg Oppsal Håndball på Facebook