Sesongens første poeng – Oppsal Håndball

Sesongens første poeng

Duda scoret 14 mål da Nordstrand og Oppsal spilte uavgjort 25-25 i søndagens Oslo-derby.

Publikum i Bjørnholthallen fikk servert en tett og spennende kamp, selv om spillet ikke alltid var av det utmerkede slaget. Begge lag slurvet tidvis mye i gode avslutningsposisjoner, og spesielt Oppsal viste i perioder for stor ubesluttsomhet.

Da er det godt å ha en Izabela Duda på laget! Duda tok ansvar, og selv om det ble en del bom også, endte hun likevel på imponerende 14 scoringer.

Hjemmelaget førte hele kampen med 1 til 3 mål, uten at Oppsal på noe tidspunkt ga opp. Flere strafferedninger av Marie Sundfør Tømmerbakke og Malene Solheim på viktige tidspunkt bidro også til at Oppsal holdt seg inne i kampen.

Mot slutten av oppgjøret kokte det skikkelig i Bjørnholthallen, der Oppsal på 25-25 faktisk hadde ballbesittelse med 20 sekunder igjen å spille. Det siste angrepet ga ingen avslutning, og dermed endte det med deling av poengene i årets første lokalderby, som altså ble av det særdeles spennende slaget.

Duda fikk ikke helt uventet prisen som beste spiller for Oppsal, mens Jenny Græsholt fikk BB-prisen hos Nordstrand.

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til mandag kl 18.00. Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!

KAMPFAKTA
Nordstrand – Oppsal 25-25 (13-12)
Postenligaen kvinner, 3. serierunde
Bjørnholthallen 29. september 2013, 500 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Mathilde Spieler Palmers, Anniken Dahl Christensen 2, Vanessa Tellenmark 2, Marthe Johansen, Izabela Duda 14 (2),  Tina Magnus 1, Malin Ekeberg, Nina Stokland 3, Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning og Jenny Handal Sneve 2

Målscorere Nordstrand: Jenny Osnes Græsholt 5, Nerma Pandza 5 (2), Christina Solheim Andersen 4, Vilde Mortensen Ingstad 4,  Henriette Ekeland Svenningsen 2 (1), Lillann Eeg Kjærnsmo 2, Senka Buljan 1, Mette Leipart 1, Tonje Bergli 1

Utvisninger: Oppsal: 5x2min; Nordstrand: 5×2 min og ett rødt kort (Ingstad)
Dommere:  Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg