Greit avansement – Oppsal Håndball

Greit avansement

Oppsal videre til 4.runde med 36-25 mot Follo.

2.divisjonslaget Follo HK Damer sto godt på hjemme i Skihallen foran rundt 200 tilskuere, men de var som var ventet ett nummer for små mot Oppsal.

Kampen ble i realiteten avgjort tidlig. Oppsal rykket fra umiddelbart og ledet 12-4 før 1.omgang var halvspilt. Deretter dreide det seg mest om å kontrollere inn.

Likevel gnistret det ikke av de blå i Skihallen denne sene onsdagskvelden, og spesielt er 25 baklengs litt i overkant mot et lag som spiller to nivåer ned. Det vil kreves mer vilje, besluttsomhet og treffsikkerhet for å ta hjem Postenliga-poeng i kommende søndags lokalderby mot Nordstrand i Bjørholthallen.

Izabela Duda ble kampens dominant med 14 mål, mens best på Follo var unge Linn Lorentzen, som viste fram en fin skuddarm og noterte seg for 9 scoringer.

Oppsals motstander i 4.runde blir klart under morgendagens trekning.

Oppsals lag i Skihallen:
Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke, Ingrid Holberg Tangen – Anniken Dahl Christensen 5, Vanessa Tellenmark 1, Marthe Johansen 7 (1), Izabela Duda 14, Tina Magnus 1, Malin Ekeberg 1, Nina Stokland 4, Marte Røkke 2, Jenny Handal Sneve 2 og June Bøttger

 

Junior-NM, 4,runde
Juniorjentene fikk en tøff 1.omgang i gårsdagens 4.rundekamp i junior-NM i Haukelandshallen.  Oppsal møtte et heltent Tertnes som vartet opp med forsvarsspill av høy klasse. Etter den begredelige 1.omgangen (18-7) hjalp det lite at Oppsal vant den andre med 4 mål. Det ble cupexit 31-24 mot de regjerende mestrene.

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg