Tid for cup – Oppsal Håndball

Tid for cup

Tirsdag og onsdag spiller Oppsal NM-kamper både i junior- og seniorklassen.

Først ut er juniorjentene som tirsdag skal møte Tertnes på bortebane. Det blir en solid  utfordring for Oppsal, Bergenslaget er nemlig regjerende mestre. Tertnes mønstrer også denne sesongen et godt mannskap, anført av landslagsspiller Stine Skogrand. Likevel; Oppsal har mange fremadstormende ungjenter på gang, og Marte Røkke (bildet) & co kommer ganske sikkert til å bite godt i fra seg i Haukelandshallen tirsdag kl 18.00!

Onsdag venter oppgjør i seniorklassen mot Follo HK damer, som til daglig spiller i 2.divisjon. Follo vil ganske sikkert stille særdeles motivert når de møter et lag fra eliten, men på en normal dag bør Oppsal uansett ta seg greit videre til 4.runde. Kampen vil dessuten være en fin anledning for de blå til å samkjøre laget ytterligere.

Follo-Oppsal spilles i Skihallen, og har avkast onsdag kl 20.30. Legg gjerne turen til Ski for å hjelpe Oppsal med avansement til neste runde.

Årets NM-finaler spilles for øvrig som alltid i Oslo Spektrum 30. desember.