Fin framgang for Oppsal – Oppsal Håndball

Fin framgang for Oppsal

Oppsals supertalent Frida N. Rønning (16) fikk sitt definitive gjennombrudd i sin andre kamp i eliteserien.

Oppsal startet kampen bra, og holdt følge med trønderne til 5-5. Den gode åpningen ble etterfulgt av en svakere periode som gjestene utnyttet. De opparbeidet seg en sjumålsledelse på det meste, som Oppsal reduserte til fem ved pause (10-15).

Den andre omgangen startet med en ny svak periode for hjemmelaget, og Byåsen ledet en stund med ti mål. Publikum fikk se en god avslutning på kampen av Oppsal, som ga sluttresultatet 22-29. Alt i alt et greit resultat mot et lag som sikter mot medaljer i Postenligaen.

«Nye» Oppsal viste svært positive takter i store deler av kampen, og den var et stort steg fram fra serieåpningen mot Tertnes. Ikke minst sto den yngre garde fram. Laget har likevel fortsatt en del å jobbe med når det gjelder stabilitet, å holde trykket oppe gjennom en hel kamp.

Kveldens Oppsaljente ble banens yngste spiller, Frida Nåmo Rønning. Oppsals talentfulle playmaker, kun 16 år, noterte seg for 5 scoringer, og hun var også nest sist på mange mål. Hvilken debut på hjemmebane!

Mest-scorende hos Oppsal ble lynvingen Marte Johansen med 7 mål, mens Maren Gundersen ble toppscorer hos gjestene med 8 mål. Hun ble også kåret til Byåsens beste spiller av den lokale juryen i Oppsal Arena.

Oppsal har møtt klare medaljekandidater i sine første to kamper i Postenligaen. At laget står uten poeng så langt er derfor ikke veldig overraskende. Det tar tid å sette et nytt lag. Nå er det tre uker til neste seriekamp, og da gjelder det å fighte om de første poengene når Nordstrand venter i det som vil bli et skikkelig derby.

KAMPFAKTA
Oppsal – Byåsen 22-29 (10-15)
Postenligaen kvinner, 2. serierunde
Oppsal Arena 11. september 2013, 700 tilskuere

Oppsal: Malene Solheim, Marie Sundfør Tømmerbakke – Mathilde Spieler Palmers, Anniken Dahl Christensen 1, Vanessa Tellenmark, Marthe Johansen 7, June Bøttger, June Bergene, Izabela Duda 5 (1), Tina Magnus, Malin Ekeberg, Nina Stokland 2, Marte Røkke, Frida Nåmo Rønning 5, Mathilde Rivas Toft og Jenny Handal Sneve 2

Målscorere Byåsen: Maren Gundersen 8, Tonje Nøstvold 6 (2), Teodora Tomac 4, Camilla Herrem 3, Raja Toumi 3, Silje Waade 2, Inga Berit Svestad 2,  Marie Henriksen 1

Utvisninger: Oppsal: 1x2min; Byåsen: 2×2 min
Dommere:  Jo Are Johannessen og Tom Larsen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00. Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg