Første hjemmekamp – Oppsal Håndball

Første hjemmekamp

Publikum får stifte bekjentskap med mange nye ansikter på onsdag.

Onsdag ligger det virkelig an til en festaften i Oppsal Arena når hjemmelaget tar i mot seiersvante trøndere.

Byåsen vant greit borte mot Nordstrand i serieåpningen, og anført av Tonje Nøstvold og Camilla Herrem kommer de til Oppsal Arena som klare favoritter. Men de møter et hjemmelag som ønsker å vise muskler, og som vil heve seg atskillig fra den litt tamme forestillingen i seriepremieren mot Tertnes.

Publikum kan glede seg til å se både flere gamle og mange nye ansikter i Oppsal Arena. Oppsals store profil, Izabela Duda, fjorårets beste spiller i Postenligaen, begynte å fylle opp målkontoen allerede i åpningskampen mot Tertnes.  Med seg på «nye» Oppsal har Duda fortsatt med seg nøkkelspillere som Marthe Johansen, Marte Røkke og Marie Sundfør Tømmerbakke.

           Nina                             Vanessa                          Malin                            Jenny

Men på plass er det også mange spennende nykommere som vil markere seg i Oppsaldrakt utover i sesongen. Vi nevner bakspillerne Nina Stokland (fra Sola), det svenske stortalentet Vanessa Tellenmark (HK43/Lundagård) og Malin Ekeberg (Stabæk). Nye kantspillere er Jenny Sneve Handal (Stabæk) og Tina Magnus (Nordstrand), Anniken Dahl Christensen (Rælingen) er ny linjespiller og i buret har Marie fått selskap av Malene Solheim (Sola).

           Tina                            Anniken                          Malene                            Frida

Og et særdeles spennende tilskudd er Frida Nåmo Rønning, fra egen juniorstall, som med sine 16 år tilhører de desidert yngste spillerne i årets Postenliga. Frida fikk sin A-lagsdebut mot Tertnes, og sørget både for scoring og straffe i sin første kamp i eliten!

«Nye» Oppsal vil bli spennende å følge utover sesongen, og første sjanse er altså Oppsal-Byåsen som blåses i gang kl 19.00 på onsdag. Denne kvelden er det attpåtil gratis adgang i Oppsal Arena, så det er ingen som helst grunn grunn til å sitte hjemme på onsdag.

Oppsal Håndball ønsker alle hjertelig velkommen i Oppsal Arena – og husk; håndball oppleves best i hall!

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg

 

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 19.00. Delta i Håndballbørsen og vinn flotte premier!