Klare for premieren – Oppsal Håndball

Klare for premieren

Oppsal legger til turen til Haukelandshallen for sesongens første kamp i Postenligaen

Mye tyder på at årets Postenliga kan bli svært jevn, hvis en da ser bort fra Larvik som nok engang kommer til å utmerke seg i en egen klasse. Oppsal, som ble nummer ti i debutsesongen i eliten, har denne gang en målsetting om å gå til sluttspill. I en jevn serie betyr det at alle kamper blir betydningsfulle i jakten på poeng.

Ikke minst vil det for Oppsal være viktig å prestere bedre på bortebane enn hva som var tilfelle i fjor, da kun 4 av 17 poeng ble tatt borte. Det er da også et optimistisk mannskap som skal måle krefter mot fjorårets bronsevinnerTertnes i seriepremieren onsdag.

-Vi setter kurs for Bergen med mål om å gjøre en god kamp. Så får vi se hvor langt det rekker, sier trener Djordje Teodorovic. -Laget  har mange nye spillere denne sesongen, og gjennomsnittsalderen har gått en god del ned. Det betyr på den ene siden mindre rutine, men også at ambisjonene og stå-på-viljen ligger noe høyere. Det blir spennende å se hvordan dette slår ut når alvoret nå starter.

Forrige sesong endte tilsvarende kamp 36-30 i favør Tertnes. Dersom Oppsal skal reise hjem fra Bergen med poeng på onsdag, må det utvilsomt tettes bedre igjen bakover enn hva som var tilfelle i fjor. 

Seriepremieren i Haukelandshallen har avkast onsdag kl 19.00 og vises naturligvis på TV2 Sumo. En nyhet denne sesongen er også et direktesendt håndballmagasin på TV2 Sport, som følger hele serierunden i Postenligaen. Sendestart for denne nye satsingen er kl 18.30.

 

Følg oss på Facebook og få  nyheter om Oppsal og Postenligaen direkte til deg