Halvannen uke til seriestart – Oppsal Håndball

Halvannen uke til seriestart

Oppsal tok sjetteplassen i helgens oppkjøringsturnering på Hurum.

I helgens Vestfjorden Cup deltok sju lag fra Postenligaen, med andre ord en turnering med kvalifisert motstand.

Etter å ha åpnet med seier mot Levanger på fredag, ble det tap mot Glassverket og Stabæk i lørdagens kamper. I siste kamp på søndag, som gjaldt kanp om femteplassen, ble det også et tremålstap for Fredrikstad BK.

Oppsal viste stor variasjon i kampene. Lyspunktene var mange, men kampene avdekte også at det er et stykke vei å gå før formen er der den bør være for å hevde seg i Postenligaen. 

Arne Senstad, del av Oppsals trenerduo, uttalte etter lørdagens kamp mot Glassverket at han så ting han likte selv om det ble tap med tre mål. –Vi fikk noen positive svar, så jeg klarer ikke å svartmale situasjonen, sa Senstad til noblad.no.

Djordje Teodorovic mente at turneringen ga mange svar, blant annet fikk jentene vist at fysikken er god. -En del formasjoner sitter også bra, mens det må jobbes videre med andre i dagene fram mot seriestart. Det er også flott å observere at mange av de nye spillerne allerede benytter anledningen til å vise seg fram. Ikke minst gjelder dette Oppsals yngste spiller, Frida Nåmo Rønning, som la inn en ny sterk prestasjon og som viste at det kan bli godt med spilletid også i sesongen.

Storhamar vant helgens turnering, og de var det klart beste laget. For Oppsal gjelder det nå å bruke tiden godt fram mot seriestart om halvannen uke, i Bergen mot Tertnes.

Oppsals damer fikk kjørt seg i Vestfjorden Cup (noblad.no)
Alle resultater i Vestfjorden Cup

 Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen