Tre uker før seriestart – Oppsal Håndball

Tre uker før seriestart

De unge markerte seg i treningskampen mot Banik Most.

Vel hjemme fra trening i Polen fortsatte Oppsal oppkjøringen med treningskamp mot tsjekkiske Banik Most onsdag.

Det var to lag stinne av trening som møttes i Oppsal Arena. Oppsal har et godt stykke igjen før formasjoner og samspill nærmer seg det ønskede nivået, men i perioder viste laget at det vil bidra til mange underholdende kamper i årets Postenliga. 

I en ikke altfor spennende treningskamp som Oppsal vant 33-25 (14-14) var det spesielt flere av de yngre spillerne som markerte seg positivt. Både Marte Røkke (f.1995) og Frida Nåmo Rønning (f.1997) viste innsats og vilje som om de var garvede elitespillere. Imponerte gjorde også Tina Magnus (f.1993), en av årets nykomlinger. Tina bøttet ene og alene inn åtte mål fra høyrekanten i løpet av den andre omgangen. 

Sesongforberedelsene fortsetter med harde økter de nærmeste dagene, før det neste uke planlegges ny treningskamp i Oppsal Arena. Helgen etter skal Oppsal delta i Vestfjorden Cup, der det venter kvalifisert motstand  fra andre Postenligaklubber.

Oppsal åpner årets Postenliga borte mot Tertnes onsdag 4. september.

 Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen