Flott samling i Polen – Oppsal Håndball

Flott samling i Polen

Oppsaldamene satte onsdag kurs for Polen, for treningssamling og -turnering.

Treningsoppholdet i Polen er organisert av Reidar Møistad, som nå trener ett av Polens beste damelag; AZS Polytechnika Koszalin. Oppsals trenere, Arne Senstad og Djordje Teodorovic, er fulle av lovord om opplegget.

-Her har vi perfekte forutsetninger for en god samling. Vi bor på et studenthjem, med kort vei til hallen, der det trenes hardt og godt. Hele troppen, med unntak av Marte Røkke som spiller EM-junior, er på plass, og alle stortrives i Koszalin.

Torsdagstreningen ble avsluttet med kamp mot Koszalin (artikkelbildet), som Oppsal også skal møte i en treningsturnering til helgen. Da venter 5 kamper med noe redusert spilletid mot flere av Polens beste lag.

Oppsaltroppen returnerer til Oslo på mandag, og allerede kommende onsdag vil det være mulig å se årets utgave av  Oppsal på hjemmebane. Da venter også utenlandsk motstand i form av tsjekkiske Banik Most i Oppsal Arena.

 

Flotte treningsfasiliteter i Koszalin for gamle og nye Oppsaljenter: Ingrid Holberg Tangen, June Bøttger, Vanessa Tellenmark, Marie Sundfør Tømmerbakke og Tina Magnus. (Foto: Djordje Teodorovic)

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen