Frida Nåmo Rønning tatt opp til Postenligalaget – Oppsal Håndball

Frida Nåmo Rønning tatt opp til Postenligalaget

Det gror som aldri før i Oppsal, der flere av klubbens unge talenter blir å finne i dametroppen kommende sesong.

Fra før av har både June Bøttger og Ingrid Bergljot Holberg Tangen signert kontrakter for damer-A. Begge to er 94-modeller og ektefødte Oppsal-jenter. June er kantspiller, og Ingrid målvakt.

Nå har også stortalentet Frida Nåmo Rønning (bildet) signert kontrakt med damelaget. Frida er født i 1997, og har allerede rukket å markere seg på juniornivået i Oppsal. Hun er også tatt ut på U-landslaget der hun skal representere Norge i Ungdoms-OL i Nederland i juli.

Før Ungdoms-OL skal Frida på samling med det samme landslaget. Dit får hun følge av tre andre Oppsaljenter, nemlig Kristin Halvorsen, Eli Raasok og Mathilde Toft, og i tillegg er Ricke Bøttger reserve. Dette er jenter som allerede er klare for landslagsoppdrag når U-jentene senere i sommer skal spille EM i Polen, og de kan alle før en aner det banke på døra til Oppsals damelag.

Djordje Teodorovic er begeistret over å kunne løfte opp nok ei Oppsaljente til damelaget:
– Oppsal fortsetter å satse på unge spillere som er skolert i klubben. Først var det Marie Sundfør Tømmerbakke, hun ble etterfulgt av Marte Jonstad Røkke, og det gleder oss stort igjen å kunne lansere et nytt stort talent. Jeg er overbevist om at vi også i år satser på en spiller som vil kunne prege norsk topphåndball i årene som kommer, nemlig Frida.

En energisk Oppsaltrener fortsetter: – I min femte sesong som trener for Oppsal damer-A kan jeg med stor glede observere at klubben utvikler seg i denne retningen. Vi er blitt veldig gode på å skape både toppspillere og topplag på nasjonalt nivå i junioravdelingen, noe som gir et fundament som Oppsal vil høste av i mange år framover. Husk at Frida bare er 16 år. Signalet det gir til klubbens unge spillere er tydelig: Veien til å kunne spille på et profilert Postenligalag er absolutt oppnåelig i Oppsal!

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen