Malin Ekeberg til Oppsal – Oppsal Håndball

Malin Ekeberg til Oppsal

Malin Ekeberg, talent med fortid fra BSK og Stabæk, er klar for Oppsal.

Malin Ekeberg blir et nytt ansikt å se i Oppsaldrakt neste sesong. Hun kommer fra en sesong i Stabæk. Malin vokste imidlertid opp med håndball i Bækkelaget, og hun kan også se tilbake på to sesonger på juniornivå i Nordstrand.

Malin er en midtre bakspiller, og hun har bevist både god teknikk og et flott blikk og forståelse for spillet. Selv om hun bare så vidt har rundet 20 år er Malin en spennende tilvekst som vil kunne sette farge på Oppsal neste år.

Trener Djordje Teodorovic er strålende fornøyd med Oppsals nye bakspiller:
-Malin er en spiller for framtiden, og vi er overbevist om at hun i Oppsal vil finne de rette omgivelser til å utvikle sitt store talent videre.

Oppsal Håndball ønsker Malin Ekeberg hjertelig velkommen!