Sesongens siste kamp – Oppsal Håndball

Sesongens siste kamp

Den andre kvalifiseringskampen mot Skrim på søndag er siste mulighet til å se damelaget i aksjon denne sesongen.

Oppsaljentene skaffet seg onsdag et glimrende utgangspunkt i kvalifiseringen med åttemålsseier på Kongsberg. Jentene har likevel en jobb å gjøre i Oppsal Arena også på søndag. Åtte mål i håndball er ikke all verden, det har historien vist ved mange anledninger…

Så derfor vil det være et særdeles skjerpet hjemmelag som entrer Oppsal Arena søndag kl 19.00. Her skal det verken hviles eller gis ved dørene. Jentene vil dessuten gjerne servere hjemmepublikummet en underholdende forestilling i lagets siste opptreden for sesongen.

Kamilla Ersek: Vi kommer til å kline skikkelig til på søndag (noblad.no)

Vi håper mange publikummere tar turen til Oppsal Arena søndag kveld, en kveld som forhåpentlig både vil gi anledning til å juble for en god håndballkamp og for den endelige bekreftelsen på at Oppsal blir å se i Postenligaen også kommende sesong!

 

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen