Spennende kvalik – Oppsal Håndball

Spennende kvalik

Oppsal går for å skaffe seg overtaket i den første av to kvalifiseringskamper.

Når første kvalifiseringskamp mellom Skrim og Oppsal blåses i gang i Kongsberghallen onsdag kl 19.00 gjelder det å være på hugget fra start av for Oppsaljentene. Sesongen sett under ett var det nemlig dårlig uttelling på bortebane som medførte at Oppsal havnet på kvalifiseringsplassen. Av lagets 17 poeng ble hele 13 tatt hjemme i Oppsal Arena. I bortemøtene ble det kun seire mot Sola og Gjøvik.

I kvalikkampene er det resultatet sammenlagt som til syvende og sist teller, men et godt utgangspunkt i Kongsberghallen vil utvilsomt inngi trygghet og mindre stress før returmøtet i Oppsal Arena på søndag. Da lagene møttes i fjorårets 1.divisjon vant forøvrig Oppsal bortekampen 25-30, mens en spennende kamp i Oppsal Arena endte uavgjort.

Oppsaltrener Djordje Teodorovic disponerer et fulltallig mannskap til onsdagens kamp.
– Vi gleder oss stort til to viktige og spennende kamper, der Skrim på ingen måte skal undervurderes. De er et godt lag, og spillerne vil helt sikkert motiveres ekstra både av å være underdogs og ha et stort publikum i ryggen. Vi håper derfor at også mange av våre tilhengere tar turen til Kongsberg på onsdag. Det betyr mye med støtte fra tribunen, forteller en ganske så optimistisk Oppsaltrener.

Dersom du vil se kampen på Kongsberg, men mangler transport, er det mulig å få «haik» med spillerbussen. Den har avgang fra Oppsal Arena kl 15.00, og du betaler kun 100 kroner, kampen er gratis. Vil du være med bussen så send en e-post til kristin@oppsalhandball.no.

Kampen vil bli sendt direkte på laagendalsposten.no, ut utmerket initiativ og et godt alternativ for de som ikke har anledning til å legge turen til Kongsberg.

Skrim Håndballs nettsider
Skrim Håndball på Facebook
laagendalsposten.no

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal