God serieavslutning av Oppsal – Oppsal Håndball

God serieavslutning av Oppsal

Oppsal slo Flint 25-21 i et spennende oppgjør i Oppsal Arena.

Oppsal spilte for å trygge ny kontrakt i neste års Postenliga, og måtte slå Flint Tønsberg i den siste serierunden i Oppsal Arena. Oppsaljentene gjorde jobben med bravur, men da Levanger samtidig vant sin kamp mot Storhamar holdt det ikke. Dermed venter nå to kvaliseringskamper mot Skrim senere i april for den endelige avgjørelsen om hvilket lag som skal spille på øverste nivå neste sesong.


Izabela Duda: Postenligaens toppscorer 2012/13

I Oppsal Arena var det likevel absolutt Flint som kom best i gang. Oppsal syntes noe preget av nerver, og først vel midtveis i den første omgangen var Oppsal ajour. Fra da av og kampen ut leverte hjemmelaget en meget god forsvarskamp, og aller bakerst sto Marie Sundfør Tømmerbakke (bildet) en bunnsolid kamp.

Ved pause ledet Oppsal 10-8, og Flint kom aldri nærmere i den andre omgangen. Likevel var spenningen i Oppsal Arena høy helt til sluttsignalet gikk, og publikum, nærmere 700 i antall, ble servert en underholdende kamp fra start til slutt.

Oppsal vant til slutt 25-21, i en kamp der også to unge og lovende talenter fikk sin debut i Postenligaen for Oppsal, nemlig Ingrid Holberg Tangen og Charlotte Olsen. Vi gratulerer!


Debutant: Ingrid Holberg Tangen

Dagens priser til banens beste spillere gikk til lagenes målvakter Marie Sundfør Tømmerbakke og Emily Stang Sando, som begge leverte keeperspill av høy klasse.

Postenligaens toppscorer Izabela Duda noterte seg for 4 mål, og hun endte da på totalt 177 scoringer i Postenligaen 2012/13. Imponerende!

Med dagens resultater endte Oppsal på 10.plass på tabellen med 17 poeng, og de blå må altså ut i kvalifiseringsspill mot Skrim, som tok 3.plassen i årets 1.divisjon. Første kvalifiseringskamp vil mest sannsynlig bli spilt på Kongsberg onsdag 24. april.


Rannveig Haugen signerte tre mål mot Flint.

Oppsal møter Skrim i kvaliken (noblad.n0)


KAMPFAKTA
Oppsal – Flint Tønsberg 25-21 (10-8)
Postenligaen kvinner, 22. serierunde (siste)
Oppsal Arena 10. april 2013, 654 tilskuere

Oppsal: Marie Sundfør Tømmerbakke, Ingrid Holberg Tangen– Alette Stang Andersson 4, Mari Hegna 4, Charlotte Olsen, Kamilla Ersek 3, Julie Kvale, Izabela Duda 4 (2), Marthe Johansen 4, Victoria Korir, Karoline Strømberg, Marte Røkke 3, June Bøttger og Rannveig Haugen 3

Målscorere Flint Tønsberg: Kristiane Stormoen 6, Kristine Karlsen Helberg 4, Thea Bjerkestrand Bøe 4 (1), Ellen Marie Folkvord 3, Marianne Iversen 2 (1), Tina Larsen 1, Christina Foss 1

Utvisninger: Oppsal: 2×2 min ; Flint: 2×2 min
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen

Husk at du kan stemme på din favorittspiller i kampen – du kan stemme fram til torsdag kl 18.00. Delta i 1881 Børsen og vinn flotte premier!

Følg oss på Facebook og få alle nyheter om Oppsal og Postenligaen